Advertisement

Responsive Advertisement

IPhone 6 Lansmanı Canlı Yayın İzle

Merhaba arkadaşlar merakla beklenen iPhone 6 Lansmanı için canlı yayın başlıyor saat 20.00'da yayın başlayacaktır. Herkesi Bekliyoruz Sitemizden İzleyebilirsiniz. Yayını WebTekno'dan Teknolojiye Atarlanan Adam ve Arkadaşı anlatıyor iyi izlemeler. Yeni yayınlarda gelmeye başladı buldukça sayfaya ekliyoruz iyi izlemeler.
WebTekno Canlı Yayın
ShiftDelete Canlı Yayın
Tamindir Canlı Yayın
Teknoloji'den Anlamayan Adam Canlı Yayın
Bildiğiniz gibi Apple, yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6’yı bugün tanıtacak. iPhone 6 2014’ün en çok beklenen akıllı telefonlarından biri.

Apple iPhone 6’yı 9 Eylül’de yani bugün tanıtacak.

Apple iPhone 6’yı tanıtacağı için bir davetiye yayınladı ve davetiye de 9.9.2014 tarihi yazıyor. Şirket muhtemelen bu tanıtımda ilk giyilebilir cihazı iWatch’ı da tanıtacak.
iPhone 6 Lansmanı İçin Özel Canlı Yayın
iPhone 6 Lansmanı Canlı Yayın İzle, iPhone 6 Lansmanı Canlı Yayın Donmadan İzle, iPhone 6 Lansmanı Canlı Yayın, iPhone 6 Özellikleri, iPhone 6 Lansmanı Özel Canlı Yayın İzle, iPhone 6 Lansmanı Özel Canlı Yayın, iPhone 6 Lansmanı, iPhone 6 Lansmanı Türkçe İzle, iPhone 6 Lansmanı Türkçe Yayın İzle, iPhone 6 Lansmanı TAA İzle, iPhone 6 Lansmanı ShiftDelete İzle, iPhone 6 Lansmanı ShiftDelete Canlı, iPhone 6 Lansmanı ShiftDelete Canlı Yayın, iPhone 6 Lansmanı ShiftDelete Canlı Yayın İzle