Advertisement

Responsive Advertisement

En İyi Blogger Temaları (2014)

Merhaba bilgisultani.com takipçileri bugün sizlere blogger kullanıcıları için karışık 2014'ün en iyi blogger temalarını yazıcam. Bu temalar hakkında kısa kısa yorumlar yapıcam sizde temalar hakkında yorumlar yapacaksanız aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz. Arkadaşlar başlıkta 2014 yazıyor ama 2013 veya eski temalarda yanlışlıkla paylaşabilirim şimdiden sizden özür diliyorum. Neyse çok uzakmadan başlayalım isterseniz.

Soraxton Responsive Blogger Teması

Soraxton Responsive Blogger Teması
Soraxton Responsive Blogger Teması evet arkadaşlar ilk temamız bomba gibi bir tema bu temayı wordpress'de görmüştüm biraz araştırınca blogger alt yapısındada olduğunu gördüm ama tema hatalıydı hatasıda şuydu. Panelden sayfa eklediğimizde yazılar beyaz bir katmanın altında çıkıyordu güzel durmuyordu yani yazı tam gözükmüyordu. Şimdi v2'si çıkmış v2'si diyorumda ismi değişmişmi bilmiyorum ismi aklıma gelmedi ama temaya yeni şeyler eklenmiş gayet şık bir tema olmuş bence kadın blogları, genel bloglar bu temayı kullanabilirler tavsiyemdir.
Önizleme İndir

Loveria Beauty Blogger Teması

Loveria Beauty Blogger Teması
Loveria Beauty bu tema hakkındaki yorumum tam bir teknoloji sitesi için veya kişisel siteler için birebir bir tema menüsünü çok beğendim. Kullanılabilir bir tema yabancılar çok güzel temalar çıkartıyorlar artık ama wordpress kadar adam akıllı tema bulunmuyor blogger'da
Önizleme İndir

FastNews Blogger Teması

En İyi Blogger Temaları (2014)
FastNews, teması bir portal temasıdır. Bloggerda zor bulunan bir temadır yani bloggerda bu tür portal temaları zor bulunur gerçi yabancılar sayesinde güzel temalar çıkıyor artık fastnews blogger temasını magazin, haber ve genel blog siteleri kullanabilirler. Yorum biraz değişik oldu ama neyse :D
Önizleme İndir

Sora Movies Blogger Teması

Sora Movies Blogger Teması
Sora Movies, blogger teması film ve dizi siteleri için kodlanmış bir film temasıdır. Yeşil tonlara sahip blogger film teması güzel bir tema ama menü çok büyük tutulmuş bu biraz hoş durmamış tabi bu benim yorumum birde şu yazıların üzerine gidince resmin yana kayması güzel durmamış daha başka efekler verilebilirdi.
Önizleme İndir

9Troll Blogger Teması

9Troll Blogger Teması
9Troll caps teması, incicaps, caps siteleri için çok güzel bir tasarım. Tasarımda ilk baktığımızda paylaş butonları çok güzel yapılmış üzerine gelince sola kayıp paylaş vey beğen butonları çıkıyor menü sade tasarım olmuş sidebarın başlıkları çok güzel olmuş tam caps sitesi teması sade bir tema caps sitesi için yeter yani güzel kullanın derim.
Önizleme İndir

Meton Stylish Blogger Teması

Meton Stylish Blogger Teması
Meton Stylish teması kırmızı renklerin ağırlıklı olduğu bir blogger temasıdır. Özellikle manşet kısmı çok güzel olmuş üzerine gelince kategorisi çıkıyor pagenavi sayfalamalar güzel olmuş daha fazla göster gibi olmuş ona tıklayınca blog şeklinde açılıyor yazılar tema portal tarzı bir tema, ilgimi başlıklarda çekti menü başlıklarıa kırmızı hover eklemişler üzerine getirince imleçi kırmızı oluyorlar efekle açılıyorlar bu güzellik katmış, son olarak header hakkında yorum yapmak istiyorum header çok güzel olmuş menüsünü çok beğendim header'deki sosyal butonların hoveri çok hoş neyse bu kadarlık yorum yeter diğer temamıza geçelim.
Önizleme İndir

Prepare Blogger Teması

Prepare Blogger Teması
Prepare blogger yapım aşaması teması, bloggerda yapım aşaması tasarımları artık adam akıllı yapılmaya başlandı. Sitenizi belirlenen bir tarihde açmak istiyorsanız bu şık yapım aşamasındaki temayı kullanabilirsiniz ha tabi sadece yapım aşamasındaki de değil bakım yaparkede bunu kullanabilirsiniz.
Önizleme İndir

Klarity Responsive Blogger Teması

Klarity Responsive Blogger Teması
Klarity Responsive teması, mavi tonların ağırlıklı olduğu bir blog teması öne çıkan görselinin üzerine gelince share yani paylaşım butonları çıkıyor şu o kısımdaki like şeyi herhalde facebook şeyi olması gerek. Tema güzel kullanışlı bir tema.
Önizleme İndir

Johny Mag Blogger Teması

En İyi Blogger Temaları (2014)
Johny Mag blogger teması, çok güzel bir portal teması çok güzel kodlanmış sadeliği süper bence teknoloji siteleri genel siteler kullanabilirler. Manşet kısmı çok güzel bir tema yapacka yorum bulamadım valla gerçekten süper footer ve altındaki menü çok kaliteli çok amaçlı bir blogger teması kullanmanız tavsiyemdir.
Önizleme İndir

Lycoris Responsive Blogger Teması

Lycoris Responsive Blogger Teması
Lycoris responsive blogger teması çok güzel bir tema kadın blogları için kullanışlı bir tema diyebilirim. Yemek siteleri kullanabilirler. Tema mobil, tablet uyumlu bir responsive temadır. Her türlü platformda şık durur kullanmanızı öneririm.
Önizleme İndir
Evet arkadaşlar yazının sonuna geldik. İlerleyen zamanlarda daha güzel temalar buldukça eklerim. Yazıda hatalarım olduysa şimdiden özür dilerim temaları inşallah beğenirsiniz. Yorum yapmayı unutmayın iyi günler iyi bloglamalar.