Advertisement

Responsive Advertisement

Blogger Tema Paketi #2

Evet arkadaşlar blogger tema paketi birden sonra ikiyide yazma gereği düşündüm. Bu blogger paketi yine karışık olucak blog teması, galeri teması gibi gibi :) direk temalarımıza geçerim onlar hakkında biraz konuşalım bakalım :)

1.) Coupon White Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #2
Coupon blogger teması sade bir şekilde tasarlanmış gerçekten göz yormayan güzel bir blog teması kişisel siteler için iyi gidebilir en çokda üst kısmına bayıldım yani header'e :D tema 2 kolonludur.
 

2.) Smart Mag Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #2
Smart mag blogger teması tam bir portal teması eğer genel bir blogunuz varsa veya teknoloji ve haber ağırlıklı siteniz varsa kullanmanızı öneririm :)
 

3.) Zm Geographic Blogger Teması


Blogger Tema Paketi #2
Zm geographic blogger teması blog şeklinde bir galeri teması bloggerda daha çok sağ veya sol sidebarsız temalar paylaşılır bu temada sağ kısımda sidebar var güzel bir tasarım kullanmanızı önenirim.
 

4.) Hellya Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #2
Hellya blogger teması zaman tüneli gibi tüm yazılar direk karşınızda tek kolonludur. Sidebar yoktur üst ve alt kısma widget ekleyebilirsiniz tabi :)
 

5.) Profiliya Responsive Blogger Teması


Blogger Tema Paketi #2
Profiliya responsive blogger teması çok güzel bir tema kendiniz temanın renklerini ayarlayabiliyorsunuz dar ve geniş tema yapabiliyorsunuz çok ama çok beğendiğim bir temadır sizde beğenmişsinizdir. Kullanmanızı önenirim :)