Advertisement

Responsive Advertisement

Blogger Tema Paketi #1

Evet arkadaşlar yeni bir yazı ile yine karşınızdayım bugün sizlere blogger tema paketi yaptım. Seveceğinizi umut ederek blogger temalarını sizlere sunuyorum hepsi bir birinden güzel profesyonelce kodlanmış süper temalar temalar hakkında yorumlarım olucak sizinde eğer temalarla ilgili yorumlarız varsa aşağıdaki yorum bölümüne yorumlarınızı bırakabilirsiniz. Lafı uzatmadan temalarımıza başlayalım isterseniz.

1.) Hola Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #1
Hola blogger teması gerçekten tam sade sevenlere hitap ediyor. 3 sütunlu bir blogger teması, adsense uyumlu, footer kısmında 3'lü sütun bölümü var. Son olarak birde yorum kısmı çok iyi kodlanmış çünkü bazı blogger temaları çok güzel oluyor ama yorum kısmı hiç güzel olmuyor bunu herkes çekiyor bu temada süper kodlanmış zaten tasarımcılarında genelde yorum formunu kodlamayı en sona bırakırlar bu bir gerçek her neyse hemen 2. temamıza göz atalım isterseniz :)
 

2.) Trendy Red Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #1
Hola blogger temasından sonra Trendy Red blogger temasına geçiyoruz arkadaşlar bu tema moda siteleri için, kişisel siteler için, kadın blogları için iyi gidebilir tema hız olarak çok iyi bence.
    

3.)  MovieXpose Responsive Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #1
Evet arkadaşlar şimdiki temamız MovieXpose Responsive blogger teması biliyorsunuz blogger alt yapısında adam akıllı film temaları yok anca kendiniz web tasarımcıya kodlatırsanız bi ihtimal iyi bişiler çıkar gerçi bloggerda film sitesi açan bu aralar çok yok zor tutuyor artı google tarafından biraz olay çıkabiliyor. Hep gördüğümüz basit blogger film temaları yerine bu tema 10 numara kodlanmış bence daha fazla söze gerek yok indirip kullanın kalitesini görüceksiniz :)
 

4.) Discover Responsive Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #1
Discover Responsive blogger temasını ilk defa wordpress alt yapısında görmüştüm gerçekten çok begenmiştim biraz araştırınca blogger versiyonununda olduğunu öğrendim. Hemen sizlerede sunmak isterim süper bir tema kullanmanızıda öneririm ;)
 

5.) Bengkalis Pos Blogger Teması

Blogger Tema Paketi #1
Evet arkadaşlar son temamızıda yayınlayıp yazıyı güzelce bitirelim bakalım :) şimdiki temamızın adı Bengkalis Pos blogger teması begnkalis teması tam haber teması bence birde magazin ve portal sitelerine gidebilir teknoloji sitelerinede gidebilir yani genel paylaşım yapan tüm sitelere gidebilir.
  
Evet arkadaşlar bugünlük blogger tema paketi yazımız burada son bulmaktadır. Temalarla ilgili sorunlarınızı yorum şeklinde bize bildirebilirsiniz bu arada temaların hepsi NORTON 360 ve Dr.Web tarafından taranmıştır. Virüs yoktur iyi kullanmalar bizi takip etmeyi unutmayın :)