Advertisement

Responsive Advertisement

Kiraz Mevsimi Dizisi

Kiraz Mevsimi Dizisi
Fox Tv de yayınlanmaya başlayan Kiraz Mevsimi Dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi.Süreç Film tarafından yapılan Kiraz Mevsimi Dizisi İstanbul da çekilmektedir.Kiraz Mevsimi Dizisinin Yönetmeni Filiz Gülmez Pakman senaristi ise Aslı Zengin dir. ÖzgeGürel,Serkan Çayoğlu,Dağhan Külegeç,Nilperi Şahinkaya,Fatma Toptaş,Ayşegül Ünsal,Hakan Çimenser gibi iddialı  bir oyuncu kadrosuyla Fox Tv de Cuma günlerine neşe katacak gibi görünüyor.
Nezih Cihan,Canan Sanan,Mehti Aras Aydın,Nihal Işıksaçan,Serkan Börekyemez,Tamer Berke Sarıkaya,Burak Şahan Gönültaş, Neslihan Yeldan gibi oyunculardan oluşan Kiraz Mevsimi Dizisi 2014 yılına damgasını vuracak gibi gözüküyor.Kiraz Mevsimi Dizisinin Hikayesi ise;Aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Aslı Zengin (Romantik Komedi 1-2) şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü’yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul’un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.
Özge Gürel:Özge Gürel Medcezir Dizisinde Ada Savaşer karakterini canlandırdıktan sonra tanınmaya başladı. Medcezir dizisinde Ası Şekip’in kızı rolü olan Ada karakterini oynaması için yapımcılar yüzlerce kişi arasından Özge Gürel üzerinde karar kıldı.Kiraz Mevsimi Dizisi ile Öykü Acar karakterine can veren Özge Gürel öykü karakterini bir fenomen haline getirdi diyebiliriz.

Nilperi Şahinkaya:Nilperi Şahinkaya 23 Şubat 1988 yılında Senegal’de doğmuştur. Nilperi Şahinkaya 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız okulunda ilkokulu bitirmiştir. Güzel oyuncu eğitim hayatına Pariste başlamıştır. Ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur. Nilperi Şahinkaya nın ilk dizisi Deniz Yıldızı isimli dizi olmuştur. Şu anda Fox Tv de yayınlanan Kiraz Mevsimi Dizisinde Şeyma Karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde de Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Mesude karakterine can vermişti.