Advertisement

Responsive Advertisement

Sungurlar Dizisi Fragmanı İzle

Sungurlar Dizisi Fragmanı İzle, Sungurlar Dizisinin Konusu, Sungurlar Dizisi, Şefkat Tepe Yeni Sezon, Sungurlar Dizisi Oyuncuları

Sungurlar Dizisi Fragmanı İzle
Samanyolu Televizyonun yani STV'nin çok sevilen dizisi Şefkat Tepenin final yapmasından sonra herkes üzüldü. Türk televizyonlarında çok izlenen dizi artık yeni ismiyle yeniden televizyon kanallarında baş göstermeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Şefkat Tepe ismi yerine Sungurlar adı ile televizyon ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk tanıtım fragmanları yayınlandı. Bu yazımızda Sungurlar Dizisinin fragmanlarını, konusunu, oyuncularını yayınlıyacağız. Yakın bir zamanda dizi yayına girecektir. Başrollerini Mert Kılıç,Bora Karakul ve Mehmet Korhan Fırat yer alıcak. Daha fazla bilgi geldikçede bu sayfaya eklenecektir.
Sungurlar Dizisi Fragmanı 1 (Kısa)

Sungurlar Dizisi Fragmanı 2 (Uzun)

Sungurlar fragman, Sungurlar tanıtımı, Sungurlar samanyolu, Sungurlar oyuncuları, Sungurlar dizisi, Sungurlar 1 bölüm, Sungurlar 1 bölüm fragmanı

Mert Kılıç Kimdir ?


Sungurlar Dizisi Fragmanı İzle1978 Amasya doğumlu olan oyuncu son olarak Samanyolu ekranlarında yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde Serdar komutan rolüyle ekranlarımıza konuk olmuştur. Yeni Sungurlar Dizisinde de iyi işler çıkaracağını düşünüyoruz.  Bu arada kendisi Aslıhan Güner yani (leyla) ile gerçekten evlidir. :)

Bora Karakul Kimdir ?

Sungurlar Dizisi Fragmanı İzleŞefkat Tepe'de doktor lakapla tanıdığımız Bora Karakul 1978 Ankara doğumludur. Şefkat tepe dizisinde başlarda askerlerin düşmanı iken daha sonra askerlerin yanında hatta özel timde yer almaya ve onlara yardım etmeye başladı. Özünde iyi bir doktordur teröristlerin tarafındayken bile insanların zarar görmesini istemiyordu. Kendisini Şefkat tepe izleyenler çok sever. Yeni dizi sungurlar'dada iyi işler çıkaracağına eminiz.

Mehmet Korhan Fırat Kimdir ?

Sungurlar Dizisi OyuncularıŞefkat Tepe'de şahin olarak bilinen sniper uzmanı olan Mehmet Korhan Fırat 1988 doğumludur. Korhan Fırat, Selçuk Üniversitesi Devlet konservatuarı 3. sınıf öğrencisidir. Oynadığı diziler Şefkat Tepe (2010)




ve diğer oyuncular...